Niet gecategoriseerd Leestijd: 1 minuut, 7 seconden

Nieuwe voorzitter College van Bestuur

Sandra Niemeijer nieuwe voorzitter College van Bestuur van Stichting Scala College & Coenecoop College

De Raad van Toezicht is verheugd te kunnen melden dat Sandra Niemeijer vanaf 1 augustus 2024 de nieuwe voorzitter College van Bestuur van de Stichting Scala College & Coenecoop College wordt. Sandra vervult tot die tijd haar rol als rector-bestuurder van het Schoonhovens College.

Sandra kan zich goed vinden in de visie en de kernwaarden van onze scholen. Vooral de kernwaarde ‘ruimte’ spreekt haar aan: “Alleen vanuit een bepaalde mate van autonomie en eigenaarschap kunnen leerlingen groeien en leren en datzelfde geldt ook voor medewerkers”. Ze wil leiding geven vanuit een basis van vertrouwen en verbinding, zodat medewerkers ruimte voelen om zichzelf en het onderwijs te blijven ontwikkelen.

William Croes, voorzitter Raad van Toezicht, geeft over de benoeming van Sandra aan: “Met haar bestuurlijke kwaliteiten en haar ruime ervaring in het voortgezet onderwijs heeft de Raad van Toezicht van de stichting er alle vertrouwen in dat Sandra een sterke visie en koers voor onze stichting kan bepalen voor de komende jaren”.

De Stichting Scala College & Coenecoop College staat voor een breed aanbod aan uitstekend, boeiend openbaar voortgezet onderwijs in het Groene Hart. Het Scala College in Alphen aan den Rijn en het Coenecoop College in Waddinxveen en Boskoop werken met elkaar samen om het onderwijs van beide scholen beter te kunnen organiseren.